Velkommen til KØS Sejlsport

Sejlerglæde og fællesskab for børn, unge og familierVelkommen til KØS Sejlsport i Svanemøllen!

KØS er en ungdomsvenlig sejlklub for sejlere mellem 4 og 25 år. Faktisk Danmarks eneste selvstændige sejlklub, der udelukkende fokuserer på børn og unge - og deres forældre. 


KØS er stiftet for 25 år siden af de 3 store sejlklubber i Svanemøllen Havn - KAS, Sundet og Frem, og de er stadig vores gode samarbejdspartnere - og steder hvor du som forældre selv har mulighed for at sejle - eller lære at sejle, hvis du er "ny i faget". Kontakt os også om det - så kan vi lede dig godt videre.


Vi sejler diverse en-mands og tomands-joller og derudover  Ynglinge og en Maxi kølbåd for de lidt større og ældre ungdomssejlere. 


I jolleafdelingen er der hold for begyndere, fortsættere og øvede og vi desuden har "Børn & Båd" for de mindste. Læs mere om de forskellige hold under holdoversigten.

Som klub fokuserer vi på sikkerhed, fællesskab & trivsel, nærheden til havet, miljøet samt på at udvikle den forhåbentlige livslange glæde ved sejlads og de færdigheder, der naturligt høre med til dette. Noget vi, der er frivillige i KØS, selv bærer med os og som vi håber vi må dele med dig eller dit barn.

Kig forbi klubben og mød de andre sejler, eller kontakt os for en sejlersnak evt. via kontaktformularen. I kalenderen kan du se hvilke dage vi er at finde på havnen. Vi er også at finde på Facebook, linket kan findes længere nede på siden. Alle kan lære at sejle, vi ses på vandet!

Seneste nyt

NU

 • Sommerferie - Vi er tilbage 5. august. Vores fortsættere på mandagsholdet træner dog endnu.


 • 31.aug.-1.sep. har vi fælles KØS Sommertur til Ungdomsøen. Det bliver SÅ godt! Tilmelding via Holdsport. (https://ungdomsoen.dk/)

 • Har du lyst til at være træner eller frivillig i vores dejlige klub? Så kan vi tilbyde dig et dejligt fællesskab og muligheden for at gøre en fantastisk forskel for klubben og mere end 100 børn og unge i alderen 4-25 år.

 • Vil du vide mere om KØS så kontakt formanden (Henning) på mobil 5239 0400 eller skriv til bestyrelsen@kossejlsport.dk

 • Vi er altid klar til at du/I kan komme forbi og opleve alt vi laver  - Husk blot godt humør og badetøj- Så giver vi et sjov oplevelse på vandet :-).

 • Vi kan også sørge for at dine forældre kan lære at sejle :-).


  30. juni kl. 14-20

  Sommerafslutning med sjov sejlads, hygge og fælles mad :-)

  29.april 2024

  De første hold starter sommersæsonen.

  28. april 2024 - kl. 14.00

  Vi markerer sæsonstarten med Standerhejsning og hygge på havnen - Alle er velkommen :-).


  28. april kl. 10-14

  INTRO kursus - kontakt os på bestyrelsen@kossejlsport.dk hvis du vil vide mere

   27.+ 28.april - begge dage kl. 10-14

   Opstart og klargøring af pladsen og vores joller

   20.+ 21.april - begge dage kl. 10-14

   Opstart og klargøring af pladsen og vores jolle

   20. april kl 12-14

   ÅBENT HUS - Se mere og tilmeld dig her - https://www.holdsport.dk/sport...

   19. marts 2024

   KØS holder Generalforsamling kl 19 - Tilmelding via Holdsport
   Følg os på facebook - Like og del gerne

   RS-Feva og RS-Tera

   Optimist

   Zoom 8

   Hobie cat 16 spi

   Yngling

   Kontaktformular

   Skriv til os her hvis du vil vide mere om KØS Sejlsport. Hvis du allerede nu vil meldes ind, så klik på ny medlem på det hold som du vil meldes ind på. Er du i tvivl, så skriv via denne kontaktformular, og du vil blive kontaktet af klubben, så vi i fællesskab kan finde det rette hold til dig.